om os

Karina Web.jpg

Karina Frimodt

INDEHAVER & INSTRUKTØR

Karina er professionel danser, koreograf og musical skuespiller. Hun har danset siden hun var 4 år gammel, og har mere end 25 års erfaring med undervisning.

 

Karina mestrer stort set alle stilarter, og har bl.a. undervist i showdance, jazz, funk, hiphop, step & standard/latin; primært hos Britt Bendixen.

Udover undervisningen har Karina deltaget i TV2 programmet "Vild Med Dans" i 9 sæsoner, samt danset for en lang række kunstnere og artister. 

 

Hun har 7 års revy baggrund som danser i Cirkusrevyen og som musical skuespiller har hun senest medvirket i den danske opsætning af "Dirty Dancing"i 2015 og 2016.

Showdance - VMD/Pardans - Børnedans - Hip Hop - Hit Fit 

Louise Web.jpg

Louise Malmqvist

INSTRUKTØR

Louise har danset siden hun var tre år gammel. Hun er seksdobbelt danmarksmester i standard/latin og har også flair for både jazz og ballet.

 

Gennem årene har Louise lavet shows, tv-optrædener, og efter gymnasiet dansede hun på Broadway Dance Center i New York.

 

Derudover har Louise stor erfaring med undervisning i både børnedans, showdans, jazz, zumba og ballet.

 

I undervisningen lægger Louise stor vægt på, at det skal være både sjovt og udfordrende

Showdance - Girly Hip Hop - Hit Fit - Ballet - Børnedans

Mette Web.jpg

Mette Aarup Crusell

INSTRUKTØR

Mette har mange års erfaring som gymnast og som underviser i gymnastik af både børn og voksne. Hun har en unik udstråling på gulvet, og et smittende positivt sind. 

 

"Min store passion er at undervise, da det giver mig en sprudlende energi, og mulighed for at udfolde mig kreativt, både med min krop og min tankegang".

 

Hit Fit - Styrke/Stram op 

_MG_9233-Michelle-bw.jpg

Michelle Maria Sørensen

INSTRUKTØR

Michelle har danset i 22 år. Hun har danset flere forskellige stilarter, så hun er derfor en alsidig danser. Dette vil også kunne mærkes i hendes undervisning, da hun godt kan lide at tage elementer fra forskellige stilarter og mikse det sammen. Hun har selv gået til dans hos Karina i mange år, og så har hun undervist voksne- og børnehold siden hun var 18.

 

Michelle har danset professionelt og optrådt til mange shows og andet, siden hun var 16. Blandt andet har hun været FCK Cheerleader i Parken, og senest har hun været rundt og optræde med Nik og Jay.

 

For Michelle er det vigtigt, at alle på hendes timer bliver udviklet dansemæssigt, men at man samtidig har det sjovt, og er glad når man går derfra.

Showdance - Girly Hip Hop - Dance & Fit

_MG_9272-Nini-bw.jpg

Nini Camilla Bagger

INSTRUKTØR

Nini er en alsidig danser. Hun har danset siden hun var barn og har mere end 15 års erfaring med undervisning. Nini har undervist i Ballet, Jazz, Showdance og Funk; primært på Pejsegården v. Britt Bendixen.

 

Nini har gennem sin karriere som professionel danser medvirket i forskellige tv-shows, modeshows, film og musikvideoer bl.a. Eurovision Song Contest, Jul i Valhal, Dirch, Dansk Melodi Grand Prix, DR’s Juleshow, DR´s Showtime mm.

 

Nini har desuden medvirket I Musicalen Den Eneste Ene, Olsen Banden & den Russiske Juvel, samt været koreograf på bl.a. forestilling Cirkus Summarum.

 

I sin undervisning lægger Nini stor vægt på teknik og elevernes udvikling, samt at eleverne har det rigtig sjovt imens

Girly Hip Hop - Showdance

Ryan Web.jpg

Ryan Jacolbe

INSTRUKTØR

Ryan er en alsidig danser og koreograf i den kommercielle branche. Har optrådt på adskillige platformer, herunder Eurovision Song Contest og lavet show for Estée Lauder. Royal Øl, Cocio, JD sport. Optrådt til Club Awards, Zulu Awards og Talent DK. Optrådt for artister som Medina Cisilia, Nabiha, Yepha, Morten Hampenberg m.fl. Undervist på førende danseskoler i Danmark. Til undervisningen er der fokus på musikalitet, kontrol, bevidsthed og selvudvikling mm. Der undervises med koreografi primært indenfor den kommercielle og urbane stilart.

Hip Hop

Vanessa Web.jpg

Vanessa Lykke Dahl Ipsen

INSTRUKTØR

Vanessa har undervist i dans siden hun var 16 år gammel, hvor hun også dansede som Cheerleader for FC København. Vanessa er uddannet hos Gaardbo Dans og har danset og turneret med Toybox, medvirket i shows for Jokeren, Morten Breum, Johnny Deluxe, DJ Encore m.fl. 

"Jeg har altid holdt enormt meget af at undervise pga. den store glæde det giver mig. Her kan jeg komme helt tæt på mine elever og er meget fokuseret på, at udvikle mine hold både sammen og individuelt i en læringsproces der er sjov og udfordrende. Jeg elsker at lave shows og koreografi med mine hold, som både udfordrer, forbedrer og styrker eleverne og får danseglæden hos dem til at vokse".

Hip Hop - Hit Fit 

Mathilde Web.jpg

Mathilde Frimodt

ASSISTENT

Sarah-Marie Web.jpg

Sarah-Marie O. Seebach

ASSISTENT

Kaya Web.jpg

Kaya Anemone Bojsen-Møller

ASSISTENT

Kasper Web.jpg

Kasper Lentz

BUSINESS MANAGER