om os

Karina Frimodt

INDEHAVER & INSTRUKTØR

Karina er professionel danser, koreograf og musical skuespiller. Hun har danset siden hun var 4 år gammel, og har mere end 25 års erfaring med undervisning.

 

Karina mestrer stort set alle stilarter, og har bl.a. undervist i showdance, jazz, funk, hiphop, step & standard/latin; primært hos Britt Bendixen.

Udover undervisningen har Karina deltaget i TV2 programmet "Vild Med Dans" i 9 sæsoner, samt danset for en lang række kunstnere og artister. 

 

Hun har 7 års revy baggrund som danser i Cirkusrevyen og som musical skuespiller har hun senest medvirket i den danske opsætning af "Dirty Dancing"i 2015 og 2016.

Showdance - VMD/Pardans - Børnedans - Hip Hop - Hit Fit 

Louise Malmqvist

INSTRUKTØR      PÅ BARSEL

 

Louise har danset siden hun var tre år gammel. Hun er seksdobbelt danmarksmester i standard/latin og har også flair for både jazz og ballet.

 

Gennem årene har Louise lavet shows, tv-optrædener, og efter gymnasiet dansede hun på Broadway Dance Center i New York.

 

Derudover har Louise stor erfaring med undervisning i både børnedans, showdans, jazz, zumba og ballet.

 

I undervisningen lægger Louise stor vægt på, at det skal være både sjovt og udfordrende

Showdance - Girly Hip Hop - Hit Fit - Ballet - Børnedans

LINE LØFSTRØM

INSTRUKTØR

Som danser gennem 16 år har Line masser af danseerfaring. Hun har undervist i showdance, jazz, funk, step & standard/latin samt i børnedans og voksen pardans, bl.a. hos Britt Bendixen.

Line har desuden medvirket i flere tv programmer, film, musikvideoer samt modeshows og har optrådt i store dele af Europa bl.a. med "top of the pops".

I Lines undervisning gør hun meget ud af at give slip og føle musikken. Glæden ved dansen skinner altid igennem i Lines undervisning. 

Hit Fit / Dance & Fit

Michelle Maria Sørensen

INSTRUKTØR

Michelle har danset i 22 år. Hun har danset flere forskellige stilarter, så hun er derfor en alsidig danser. Dette vil også kunne mærkes i hendes undervisning, da hun godt kan lide at tage elementer fra forskellige stilarter og mikse det sammen. Hun har selv gået til dans hos Karina i mange år, og så har hun undervist voksne- og børnehold siden hun var 18.

 

Michelle har danset professionelt og optrådt til mange shows og andet, siden hun var 16. Blandt andet har hun været FCK Cheerleader i Parken, og senest har hun været rundt og optræde med Nik og Jay.

 

For Michelle er det vigtigt, at alle på hendes timer bliver udviklet dansemæssigt, men at man samtidig har det sjovt, og er glad når man går derfra.

Showdance - Girly Hip Hop - Dance & Fit

Nini Camilla Bagger

INSTRUKTØR

Nini er en alsidig danser. Hun har danset siden hun var barn og har mere end 15 års erfaring med undervisning. Nini har undervist i Ballet, Jazz, Showdance og Funk; primært på Pejsegården v. Britt Bendixen.

 

Nini har gennem sin karriere som professionel danser medvirket i forskellige tv-shows, modeshows, film og musikvideoer bl.a. Eurovision Song Contest, Jul i Valhal, Dirch, Dansk Melodi Grand Prix, DR’s Juleshow, DR´s Showtime mm.

 

Nini har desuden medvirket I Musicalen Den Eneste Ene, Olsen Banden & den Russiske Juvel, samt været koreograf på bl.a. forestilling Cirkus Summarum.

 

I sin undervisning lægger Nini stor vægt på teknik og elevernes udvikling, samt at eleverne har det rigtig sjovt imens

Girly Hip Hop - Showdance

NADIA BUCH LARSSON

INSTRUKTØR

Nadia har danset i 18 år og har altid danset flere stilarter som showdance, disco, jazz, hip hop og ballet.

Hun har bl.a. gået på Oure idrætsefterskole hvor hun er blevet undervist af flere internationale dansere. Desuden har Nadia selv gået til dans hos Karina Frimodt fra danseskolens åbning i 2017.

Nadia har flere gange deltaget ved DM, EM og VM i showformation. En af hendes største personlige bedrifter var, da hun vandt verdensmesterskabet i showdance. Hun har desuden også været Cheerleader for fordboldklubben Brøndby If.

For Nadia er det vigtigt man får en masse danse glæde og ikke mindst en masse energi i hendes undervisning.

Dance & Fit - Hit Fit - Styrke/Stram Op

Karoline Purhus

INSTRUKTØR

Karoline har danset siden hun var 5 år gammel, primært inden for showdance, jazz, funk og hip hop. 

 

Hun startede med at danse hos Karina Frimodt, da hun var teenager, og har sidenhen medvirket i flere modeshows som danser og koreograf i forskellige teaterforestillinger. 

 

Karoline elsker det kick som god musik kombineret med bevægelse giver, og hendes undervisning har som hovedformål at eleverne efterfølgende kan tage videre med et smil på læben og en fed fornemmelse i kroppen.

Dance & Fit - Hit Fit 

FRANZISKA DÜRING

INSTRUKTØR

Franziska har danset ballet en stor del af hendes liv. Bl.a. hos Britt Bendixen på Pejsegaarden og på Christianshavns balletskole. Fra hun var 4 år til 12 år gammel dansede hun på Tivolis ballet skole. Efterfølgende har hun kastet sig ud i moderne dans og har været tilknyttet flere Talent-skoler. Franziska har ligeledes en passion for Hip Hop, som hun også har danset gennem flere år. 

 

"Jeg elsker at koreografere, og jeg kan godt lide at blande genrene så det gamle kommer lidt til udtryk i det nye. - Og så elsker jeg 80’er musik"

Ballet - Tik Tok

 

MATHILDE 

ASSISTENT

AMANDA 

ASSISTENT

KaspeR LENTZ

BUSINESS MANAGER

Karina Web.jpg
_MG_9233-Michelle-bw.jpg
Louise Web.jpg
_MG_9272-Nini-bw.jpg
Karoline.jpg
Line.jpg
Nadia.jpg
Mat.jpg
Franziska.jpg
Kasper Web.jpg