om os

INDEHAVER & INSTRUKTØR

Karina er professionel danser, koreograf og musical skuespiller. Hun har danset siden hun var 4 år gammel, og har mere end 25 års erfaring med undervisning.

 

Karina mestrer stort set alle stilarter, og har bl.a. undervist i showdance, jazz, funk, hiphop, step & standard/latin; primært hos Britt Bendixen.

Udover undervisningen har Karina deltaget i TV2 programmet "Vild Med Dans" i 9 sæsoner, samt danset for en lang række kunstnere og artister. 

 

Hun har 7 års revy baggrund som danser i Cirkusrevyen og som musical skuespiller har hun senest medvirket i den danske opsætning af "Dirty Dancing"i 2015 og 2016.

Showdance - VMD/Pardans - Børnedans - Hip Hop - Hit Fit 

Karina Frimodt

INSTRUKTØR

Louise har danset siden hun var tre år gammel. Hun er seksdobbelt danmarksmester i standard/latin og har også flair for både jazz og ballet.

 

Gennem årene har Louise lavet shows, tv-optrædener, og efter gymnasiet dansede hun på Broadway Dance Center i New York.

 

Derudover har Louise stor erfaring med undervisning i både børnedans, showdans, jazz, zumba og ballet.

 

I undervisningen lægger Louise stor vægt på, at det skal være både sjovt og udfordrende

Showdance - Girly Hip Hop - Hit Fit - Ballet - Børnedans

Louise Malmqvist

INSTRUKTØR

Mette har mange års erfaring som gymnast og som underviser i gymnastik af både børn og voksne. Hun har en unik udstråling på gulvet, og et smittende positivt sind. 

 

"Min store passion er at undervise, da det giver mig en sprudlende energi, og mulighed for at udfolde mig kreativt, både med min krop og min tankegang".

 

Hit Fit - Styrke/Stram op 

Mette Aarup Crusell

INSTRUKTØR

Michelle har danset i 22 år. Hun har danset flere forskellige stilarter, så hun er derfor en alsidig danser. Dette vil også kunne mærkes i hendes undervisning, da hun godt kan lide at tage elementer fra forskellige stilarter og mikse det sammen. Hun har selv gået til dans hos Karina i mange år, og så har hun undervist voksne- og børnehold siden hun var 18.

 

Michelle har danset professionelt og optrådt til mange shows og andet, siden hun var 16. Blandt andet har hun været FCK Cheerleader i Parken, og senest har hun været rundt og optræde med Nik og Jay.

 

For Michelle er det vigtigt, at alle på hendes timer bliver udviklet dansemæssigt, men at man samtidig har det sjovt, og er glad når man går derfra.

Showdance - Girly Hip Hop

Michelle Maria Sørensen

INSTRUKTØR

Showdance - Girly Hip Hop

Nini Camilla Bagger

INSTRUKTØR

Ryan er en alsidig danser og koreograf i den kommercielle branche. Har optrådt på adskillige platformer, herunder Eurovision Song Contest og lavet show for Estée Lauder. Royal Øl, Cocio, JD sport. Optrådt til Club Awards, Zulu Awards og Talent DK. Optrådt for artister som Medina Cisilia, Nabiha, Yepha, Morten Hampenberg m.fl. Undervist på førende danseskoler i Danmark. Til undervisningen er der fokus på musikalitet, kontrol, bevidsthed og selvudvikling mm. Der undervises med koreografi primært indenfor den kommercielle og urbane stilart.

Hip Hop

Ryan Jacolbe

INSTRUKTØR

Vanessa har undervist i dans siden hun var 16 år gammel, hvor hun også dansede som Cheerleader for FC København. Vanessa er uddannet hos Gaardbo Dans og har danset og turneret med Toybox, medvirket i shows for Jokeren, Morten Breum, Johnny Deluxe, DJ Encore m.fl. 

"Jeg har altid holdt enormt meget af at undervise pga. den store glæde det giver mig. Her kan jeg komme helt tæt på mine elever og er meget fokuseret på, at udvikle mine hold både sammen og individuelt i en læringsproces der er sjov og udfordrende. Jeg elsker at lave shows og koreografi med mine hold, som både udfordrer, forbedrer og styrker eleverne og får danseglæden hos dem til at vokse".

Hip Hop - Hit Fit 

Vanessa Lykke Dahl Ipsen

ASSISTENT

Mathilde Frimodt

ASSISTENT

Sarah-Marie O. Seebach

ASSISTENT

Kaya Anemone Bojsen-Møller

BUSINESS MANAGER

Kasper Lentz

KONTAKT

Karina Frimodt Dans

Morlenesvej 2

2840 Holte

 

​​TEL +45 22 30 03 09

 

​info@karinafrimodt.dk

Bank: Handelsbanken

Reg & kontonr.: 7630 0002059431

Husk altid at påføre elevens navn ved bankoverførslen

  • Karina Frimodt Dans på facebook
  • Karina Frimodt Dans på Instagram

© 2017 Karina Frimodt Dans. All Rights Reserved.