KONTAKT

Karina Frimodt Dans

Morlenesvej 2

2840 Holte

 

​​TEL +45 22 30 03 09

 

​info@karinafrimodt.dk

Bank: Handelsbanken

Reg & kontonr.: 7630 0002059431

Husk altid at påføre elevens navn ved bankoverførsel.

  • Karina Frimodt Dans på facebook
  • Karina Frimodt Dans på Instagram

© 2017 Karina Frimodt Dans. All Rights Reserved.

INSTRUKTØRER

Karina Frimodt

Showdance | VMD | Pardans | Børnedans | Funk/Hip Hop | Hit Fit

Karina er professionel danser, koreograf og musical skuespiller. Hun har danset siden hun var 4 år gammel, og har mere end 20 års erfaring med undervisning.

 

Karina mestrer stort set alle stilarter, og har bl.a. undervist i showdance, jazz, funk, hiphop, step & standard/latin; primært hos Britt Bendixen.

Udover undervisningen har Karina deltaget i TV2 programmet "Vild Med Dans" i 6 sæsoner, samt danset for en lang række kunstnere og artister. 

 

Hun har 7 års revy baggrund som danser i Cirkusrevyen og som musical skuespiller har hun senest medvirket i den danske opsætning af "Dirty Dancing".

Louise Malmqvist

Ballet | Showdance | Børnedans

Louise har danset siden hun var tre år gammel. Hun er seksdobbelt danmarksmester i standard/latin og har også flair for både jazz og ballet.

 

Gennem årene har Louise lavet shows, tv-optrædener, og efter gymnasiet dansede hun på Broadway Dance Center i New York.

 

Derudover har Louise stor erfaring med undervisning i både børnedans, showdans, jazz, zumba og ballet.

 

I undervisningen lægger Louise stor vægt på, at det skal være både sjovt og udfordrende

Michelle Maria Sørensen

Hip Hop

Michelle har danset i 22 år. Hun har danset flere forskellige stilarter, så hun er derfor en alsidig danser. Dette vil også kunne mærkes i hendes undervisning, da hun godt kan lide at tage elementer fra forskellige stilarter og mikse det sammen. Hun har selv gået til dans hos Karina i mange år, og så har hun undervist voksne- og børnehold siden hun var 18.

 

Michelle har danset professionelt og optrådt til mange shows og andet, siden hun var 16. Blandt andet har hun været FCK Cheerleader i Parken, og senest har hun været rundt og optræde med Nik og Jay.

 

For Michelle er det vigtigt, at alle på hendes timer bliver udviklet dansemæssigt, men at man samtidig har det sjovt, og er glad når man går derfra.

Mette Aarup Crusell

Rytmisk Gymnastik | Hit Fit

Mette har mange års erfaring som gymnast og som underviser i gymnastik af både børn og voksne. Hun har en unik udstråling på gulvet, og et smittende positivt sind. 

 

"Min store passion er at undervise, da det giver mig en sprudlende energi, og mulighed for at udfolde mig kreativt, både med min krop og min tankegang".

 

Silas Holst

Gæstelærer hos Karina Frimodt Dans

Claudia Rex

Gæstelærer hos Karina Frimodt Dans

Please reload