top of page

Indlæg i forum

Admin
17. aug. 2017
In Gør alt fra undervejs
Er du ikke ved din stationære computer? Det er nemt at administrere dit forum fra dine mobile enheder. Del, slet og sorter indlæg, eller del dem på de sociale medier. Aktiver eller deaktiver dine kommentarer og mere. Du kan også fastgøre dine yndlingsindlæg, så flere kommer til at se dem og de får flere kommentarer. Så snart du har du har oprettet dit forum på din computer, har du kun brug for din telefon.
Administrer dit forum fra undervejs content media
0
0
4
Admin
17. aug. 2017
In Gør alt fra undervejs
Det er nemt at redigere og finde rundt i forummet på mobile enheder. Det virker ligesom på din computer og ser fantastisk ud. Dine besøgende kan gøre alt fra deres telefon. De kan skrive indlæg, kommentere, tilføje billeder, emojis, dele indlæg på sociale medier og mere.
Virker perfekt på mobile enheder content media
0
0
8
Admin
17. aug. 2017
In Gør alt fra undervejs
Med notifikationer til mobil er du altid opdateret med alt, der sker i dit forum. For at aktivere notifikationer gå til din Profilside og derefter til Indstillinger. Så snart du har vlagt notifikationer, får du besked når nogen synes godt om dit indlæg, kommenterer på noget, nævner dig i en kommentar og når nogen du følger publicerer et indlæg.
0
0
4
Admin
17. aug. 2017
In Opdag alle funktioner
Se når andre skriver i dit forum med opdateringer i realtid. På den måde kan du altig hurtigt svare og deltage i diskussionen uden at gå glip af noget. Du kan enda se når nogen indtaster en besked, så du ved om besøgende stadig er online.
Opdateringer i realtid content media
0
0
2
Admin
17. aug. 2017
In Opdag alle funktioner
Der er ikke sat grænser for, hvor mange kategorier du kan oprette, så slå dig løs. Tilføj så mange, som du vil! Gå til Indstillinger og derefter til Kategorier for at komme i gang. Om du skriver om sport, virksomheder, produkter, services eller andet, at oprette kategorier hjælper dig med at sortere diskussionerne. Opret en liste af kategorier, der er logisk opbygget så er det nemmere for dine besøgende at følge med.
Mulighederne er uendelige content media
0
0
5
Admin
17. aug. 2017
In Opdag alle funktioner
Vælg det smukke kortlayout eller et klassisk look, og tilpas det efter din egen smag. Lige meget hvilket layout du vælger, så kommer dit forum til at se fantastisk ud. Kortlayoutet er perfekt til at vise billeder. Det klassiske layout er bedst til indlæg med meget tekst.
0
0
5
Admin
17. aug. 2017
In Lav et flot indlæg
Opret de diskussioner, du synes om, og få dem til at se ud, som du vil med funktioner til at designe teksten. Når du skriver længere indlæg uden billeder, kan du bruge vores tekstværktøjer, så dine indlæg kommer til at se mere spændende ud. Gør det nemt for andre at forstå, hvad du vil fortælle med ordnede lister eller ved at fremhæve tekstafsnit med fed eller kursiv. Vil du tilføje links? Det er nemt. Du skal blot markere tekst og tilføje linket.
Gør det til dit eget content media
0
0
2
Admin
17. aug. 2017
In Lav et flot indlæg
Hvis du har diskussioner med meget tekst, har du ikke brug for billeder. Det er jo trods alt indholdet det kommer an på. Hold dig ikke tilbage med teksten. Besøgende læser i forummet, fordi de er interesserede i indholdet og vil høre, hvad du har at sige. Du kan læse flere gode tips om, hvordan du kan designe diskussioner med meget tekst i vores afsnit "Gør det til dit eget".
0
0
12
Admin
17. aug. 2017
In Lav et flot indlæg
Gør dit forum mere spændende med tonsvis af smukke billeder. Et billede kan sige mere end 1000 ord, så bare kom i gang og tilføj dine egne. Det er nemt at tilføje billeder til indlæg, blot klik på kameraikonet, og vælg et billede.
Giv liv til dit indlæg content media
0
0
5
Admin
17. aug. 2017
In Begynd med dit forum
Wix Forum er det perfekte værktøj til at komme i kontakt med din hjemmesidebesøgende, opbygge et community & få mere trafik til din hjemmeside! Har du noget, du vil fortælle? Opret et nyt indlæg for at begynde med din egen diskussion. Hvad kan du ellers gøre i forummet? Giv det et spændende navn, opret så mange kategorier, som du vil, og vælg fra smukke layouts. Hvis dit forum har mange billeder, så er layoutet med kort det rigtige til dig. Det klassiske layout er perfekt til dig, hvis dine diskussioner har meget tekst. Og begge layouts ser godt ud både på en stationær computer og på mobile enheder. Efter du har valgt dit layout, kan du tilpasse det med fantastiske designoptioner, så dit forum får det look, du gerne vil have.
0
1
21
Admin
17. aug. 2017
In Begynd med dit forum
Brug lidt tid på at finde de rigtige søgeord, og tilføj dem til dine indlæg. På den måde bliver du bedre fundet på søgemaskinerne og får mere trafik til din hjemmeside. Hvis der sker meget på din hjemmeside er det godt for din SEO! Jo flere besøgende kommenterer og skriver indlæg, desto bedre bliver din placering på søgemaskinerne. Så det er altid en god ide at finde de rigtige søgeord, der er relevante til de temaer du skriver om.
0
0
5
Admin
17. aug. 2017
In Begynd med dit forum
Del dit forum på de sociale medier, så flere kan finde dig. Det er en nem og hurtig måde at få mere trafik til din hjemmeside. Vidste du, at dine besøgende kan dele dine indlæg med blot et klik? Det er nemt at dele indlæg på Facebook, Twitter & Google +. Jo flere gange nogen deler dine indlæg, desto flere kommer til at se dine indlæg fra forummet. På den måde får du et større publikum.
Få et større publikum content media
0
0
5
Admin
17. aug. 2017
In Begynd med dit forum
Opdater dit indhold jævnligt, så der altid er noget nyt. Del alt som historier, ideer, billeder & mere. På den måde bliver dine besøgende ved med at komme tilbage. En nem måde at opdatere dit forum på er at tilføje nye indlæg og kommentere på de indlæg, du allerede har publiceret. Diskussionerne kommer til at vare længere, og dine besøgende får mere informationer om, hvad de er interesserede i. En anden måde at holde dit forum opdateret på er at tilføje nye kategorier, så dine besøgende altid har noget nyt, de kan deltage i.
Opdater dit indhold content media
0
0
5
Admin
17. aug. 2017
In Begynd med dit forum
Det er dit forum. Godkend nye medlemmer, fastgør indlæg, sorter dem, deaktiver kommentarer & mere! Wix forum giver dig alle muligheder for at administrere indholdet, så du altid har kontrol over, hvad der sker. Er der et indlæg, du ikke kan lide? Det er ingen problem. Du kan nemt fjerne det, så det ikke længere vises.
0
0
2

Admin

Admin
Flere handlinger
bottom of page